NOVETAT!
Notícies Legislatives

Posa't en contacte amb nosaltres
per donar-te d'alta al servei de notificacions.


Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Webinar en directe: Diversió amb inflables. Normativa i seguretat

Webinar en directe: Diversió amb inflables. Normativa i seguretat
Lloc:


En línia

Data inici:


05/07/2022

Data fi:


05/07/2022

Número d'inscrits:


9

Objectius:


Conèixer la normativa específica per atraccions inflables UNE-EN 14960Dirigit a:


Professionals de l’enginyeria, projectistes, personal de l’administració pública relacionat amb els permisos d’oci, usuaris i promotors dels inflables

Programa:


WEBINAR EN DIRECTE

Diversió amb inflables. Normativa i seguretat

Data i hora: Dimarts 5 de juliol de 2022, de 10 a 11 h.

Lloc: En línia.

Ponent: Jordi Valiente Prat, CEO & Founder de Eprojecta. Col·legiat i vicedegà al CETIM

Inscripció: Al web www.cetim.cat o bé a l’a/e formacio@cetim.cat. Les inscripcions es tanquen el dia 5 de juliol a les 9.00 hores.

Preu: Gratuït.

Objectius:

Conèixer la normativa específica per atraccions inflables UNE-EN 14960.

Què aprendràs al webinar?

Els castells inflables són un tipus d'atracció clàssica molt popular i coneguda especialment pel públic infantil. A més, de crear un gran entreteniment i diversió, també aporta un benefici terapèutic per a infants amb discapacitats sensorials.

La facilitat per adquirir-ne i els costos relativament baixos les fan molt competitives davant d'altres atraccions mecàniques més complexes. És per aquest motiu que amb l'arribada del bon temps, el nombre d'aquestes instal·lacions es multiplica i les podem trobar habitualment en tot tipus d'espais i esdeveniments: fires, festes i celebracions, hotels, càmpings, restaurants, etc.

Tant a Catalunya com a la resta d'Espanya, la normativa no és gens específica i sovint es desconeix com gestionar-les correctament. Com en qualsevol altre instal·lació o màquina on intervenen persones, és imprescindible un bon muntatge, operativa i manteniment per a evitar possibles incidències materials i personals.

En aquesta jornada introduirem el món dels inflables, els diferents tipus que existeixen, quins són els més habituals que podem trobar, veure quines normatives els apliquen i com s'han d'operar.

Webinar dirigit a:

Professionals de l’enginyeria, projectistes, personal de l’administració pública relacionat amb els permisos d’oci, usuaris i promotors dels inflables.

Observacions:

Aquest webinar es realitzarà en directe a les 10.00 h. La durada aproximada serà d’una hora i s'inclourà un torn de preguntes.

El mateix dia de realització del webinar, s'informarà per correu electrònic de la metodologia a utilitzar i enllaç corresponent per a realitzar la connexió.Tarifes:


Webinar gratuït0 Euros


Observacions:


Aquest webinar es realitzarà en directe a les 10.00 h. La durada aproximada serà d’una hora i s'inclourà un torn de preguntes. El mateix dia de realització del webinar, s'informarà per correu electrònic de la metodologia a utilitzar i enllaç corresponent per a realitzar la connexió.

Documents:

Información