Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Acte de Germanor i d’homenatge al col·legiat i la col·legiada

Per CETIM 9 de maig, 2022 General 505 visites

Acte de Germanor i d’homenatge al col·legiat i la col·legiada

Enguany ens fa molta il·lusió poder tornar a celebrar el nostre tradicional Acte de germanor i homenatge al col·legiat amb el mateix format que l’any anterior. L'acte està previst celebrar-lo el proper divendres 27 de maig a la sala Els Carlins de Manresa. Al sortir es farà un sopar a peu dret al El Cau de l'Ateneu.

 

Qui ens acompanyarà?

 

Doncs en Pep Plaza, un dels imitadors humorístics més polifacètics i hàbils del panorama actual. Les seves versions de personatges com Pep Guardiola, Jordi Pujol o Eugenio han estat algunes de les seves divertides cares.

 

Com serà l’acte?

 

Començarem amb una benvinguda i presentació, puntuals a les 19.00 h, a continuació, lliurarem els guardons dels 25 anys de col·legiació, dels 50 anys de professió i de la XII edició del Premi Promoció del Territori. També hi haurà cabuda per algun sorteig. Finalment en Pep Plaza ens presentarà el seu espectacle amb un to molt humorístic! I, al voltant de les 21.00 h ens adreçarem a sopar a peu dret al restaurant Cau de l'Ateneu de Manresa que es troba a 200 metres de la Sala Els Carlins. El sopar serà a peu dret, però amb taula assignada

 

Dia: 27 de maig del 2022

 

Horari: 19.00 h Acte i 21.00 h Sopar 

 

Lloc: A la sala Els Carlins i al restaurant Cau de l’ateneu de Manresa

 

El preu del sopar és de 10 € per als col·legiats i de 30 € per als acompanyants (en el cas d'intolerància alimentària, comuniqueu-ho en el moment de la inscripció). Hi ha la possibilitat d'assistir només a l'acte institucional de les 19.00 h.


I, si veniu amb el vostre vehicle, el Col·legi us facilitarà un tiquet per al pàrquing.


Confirmi’ns a quins actes us inscriviu trucant al 93 872 57 62, o bé, enviant un correu electrònic a cetim@cetim.cat.

 

T'hi esperem!