Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Acte de lliurament dels premis: La ciència i els infants, i L'egninyeria i els infants

Per CETIM 1 de juny, 2023 General 208 visites

Acte de lliurament dels premis: La ciència i els infants, i L'egninyeria i els infants

Data: Dimarts 6 de juny

Hora: 18h

Lloc: Edifici UEducació (Avinguda Universitària, 10 de Manresa)

 

Dimarts, 6 de juny per la tarda tindrà lloc l‘acte de lliurament de la cinquena edició del Premi La Ciència i els Infants i de la primera del Premi L’Enginyeria i els Infants.

 

Aquests premis són fruit de la col·laboració entre el Lab 0_6 Umanresa, ICL Iberia, patrocinadora del Premi La Ciència i els Infants, i del Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central (CETIM CAT), patrocinador del Premi L’Enginyeria i els Infants.

 

L’acte comptarà amb la presència de Sílvia Zurita i Món, que farà una breu intervenció sobre ciència i tecnologia a les aules, titulada: “L’enginyeria fa coses… i la por no hauria de ser una d’elles!“

 

Lliurament dels premis

El veredicte del jurat es farà públic en el mateix acte de lliurament de premis.

 

La Ciència i els Infants:

S’atorgaran tres premis, el primer per un import de 600 euros, el segon de 400 euros i el tercer de 200 euros. Els premis, atorgats per ICL-Iberia, consistiran en material educatiu per a l’aprenentatge científic a criteri de l’equip educatiu de l’escola.

 

L’Enginyeria i els Infants:

Es concediran també tres premis, el primer per un import de 600 euros, el segon de 400 euros i el tercer de 200 euros. Els premis, atorgats per CETIM CAT Central, consistiran en material educatiu per a l’aprenentatge científico-tecnològic a criteri de l’equip educatiu de l’escola.

 

Us hi esperem!