Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Càpsula d'aprenentatge “Energia: dels fòssils a les renovables”

Per CETIM 6 de febrer, 2024 General 123 visites

Càpsula d'aprenentatge “Energia: dels fòssils a les renovables”

Des del Col·legi volem fer difusió de la càpsula d'aprenentatge "ENERGIA: dels fòssils a les renovables" a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), amb inici el 27 de febrer de 2024.

 

Aquest programa formatiu presencial aborda en profunditat el model energètic actual i els desafiaments relacionats amb el canvi climàtic. Sota la direcció del professor Josep Centelles i el doctor Pere Pala Schonwalder, els participants exploraran les transformacions estructurals necessàries per avançar cap a una economia descarbonitzada, conforme a les directrius de la Unió Europea.

 

L'objectiu principal és acostar la ciutadania a la complexitat de la transició energètica, posant un èmfasi especial en els canvis econòmics, legals, socials i culturals que acompanyen aquesta transformació. Així mateix, el curs busca despertar l'interès per als estudis energètics, destacant les oportunitats d'ocupació vinculades al sector i al territori.

 

El curs tindrà una durada total de 20 hores i es durà a terme en sessions de 18.00 h a 20.00 h els dimarts fins al 07 de maig de 2024.

 

Per a inscripcions i més informació sobre el curs, pots consultar la pàgina web de l'UPC.