Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Finalització de la col·laboració COGITI - CYPE

Per CETIM 22 de febrer, 2024 General 136 visites

Finalització de la col·laboració COGITI - CYPE

Des del Col·legi volem comunicar la fi de l’acord entre COGITI i CYPE Ingenieros. Des del llançament de COGITI Toolbox, que inicialment oferia aplicacions de programari lliure, la plataforma va incorporar les llicències de CYPE i DMELECT a l’any 2017.

 

Durant els últims mesos, CYPE Ingenieros ha experimentat canvis que han donat lloc a noves estratègies i polítiques de preus i productes. Malgrat diversos intents de negociació, la Junta Executiva de COGITI ha pres la decisió de no renovar l'acord. Les condicions actuals romandran vigents fins al 30 de juny del corrent any.

 

Si tens interès per adquirir les aplicacions de CYPE o utilitzes eines BIM, és la teva oportunitat d'aconseguir-les amb descomptes de fins al 87% sobre el preu establert per distribuïdors o a través del propi Portal de CYPE.

 

Accedeix a COGITI Toolbox i aprofita aquesta oportunitat només disponible fins al 30 de juny de 2024, data en la qual aquests productes seran retirats del Portal.

 

En cas d’adquirir una llicència abans d’acabar el termini, CYPE Ingenieros assumirà la renovació d'aquestes llicències mitjançant el "contracte de millores" si és desitjat pel col·legiat.