Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Xerrada de seguretat cibernètica

Per CETIM 9 de març, 2023 General 264 visites

Xerrada de seguretat cibernètica

 

A causa dels nombrosos atacs cibernètics que s'estan produint en l'actualitat, des de la corredoria d’assegurances Alkora recomanen analitzar la conveniència de contractar una Assegurança de “Ciberrisc”. És per això que el dimecres 22 a les 12.00 h, han organitzat una xerrada telemàtica dirigida als Col·legis del programa de Responsabilitat Civil Professional, i a tots els seus membres, per informar amb una presentació del producte i de casos que estan ocorrent, i on puguem exposar tots els nostres dubtes i inquietuds.

 

És veritat que tots confiem en el nostre informàtic o servei que tenim contractat, però això no resol problemes com l'assistència 7 dies/24 hores, amb pèrits forenses especialitzats en cas d'atac d'un hacker, la cobertura de segrest amb pagament de bitcoins o una altra moneda, l'import perdut per la transferència fraudulenta de fons, la reposició de totes les dades afectades pel ciberatac, etc.

 

En definitiva, ens parlaran de cobertures molt completes, que permetin estar tranquil si es pateix una vulneració dels sistemes de Ciberseguretat.

 

Properament s’anunciarà la convocatòria i s’enviarà l’enllaç via Teams, a totes aquelles persones que hi puguin estar interessades.

 

Per participar-hi, posa't en contacte amb el Col·legi enviant un correu a cetim@cetim.cat o trucant al 938725762.