Vols estar al dia de les
Notícies Legislatives?

Posa't en contacte amb nosaltres
per donar-te d'alta al servei de notificacions.


Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

Col·legiació


 

Per què col·legiar-me?

 

 

La normativa vigent disposa que la col·legiació és un requisit necessari per a l'exercici de la professió, tant per compte propi com per compte d'altri (article 38.1 de la Llei catalana 7/2006, de 31 de maig, de l'exercici de professions titulades i dels col·legis professionals; article 3.2 de la Llei estatal 2/1974, de 13 de febrer, de col·legis professionals; article 7.1 del Estatuts Generals dels Col·legis Oficials de Perits i Enginyers Tècnics Industrials, aprovats pel Reial Decret 104/2003, de 24 de gener).

 

Aquesta col·legiació obligatòria és exigible amb independència que el professional requereixi o no visar els treballs al col·legi professional corresponent.

 

La Generalitat de Catalunya pot exercir la seva potestat disciplinària, en el cas de professions que tinguin l'obligació d'estar col·legiats i no la compleixin (article 15.2 de la Llei catalana 7/2006, 31 de maig). Aquest fet està tipificat com a infracció molt greu i pots ésser objecte d'una sanció de multa entre 5001 € a 50.000 €.

 

Formaràs part d'un col·lectiu de 1.200 professionals de l'enginyeria de l'àmbit industrial, que defensa els teus drets i atribucions, i podràs comptar en tot moment amb el suport i l'ajut del Col·legi en les teves necessitats professionals.

 

Podràs gaudir de serveis que fomentaran la teva carrera professional:

 

Descomptes en cursos pensats per donar una formació contínua (convenis amb diferents centres)

 

Xarxa de contactes amb professionals del teu mateix sector o activitat

 

Si vols canviar de feina o iniciar la teva carrera professional disposem d'una notable borsa de treball

 

Tot tipus d'assessorament destinat als professionals d'enginyeria (assessorament tècnic, jurídic, comptable, fiscal i laboral)