Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

VIVER PER A NOVES PERSONES ENGINYERES

 

 

 

El Col·legi posa a disposició de les persones col·legiades uns espais físics, de titularitat del propi Col·legi, destinats especialment a l'allotjament temporal de petites enginyeries o afins, preferiblement unipersonals, de nova creació, a les quals s'acompanyarà i es prestaràn determinats serveis per tal d'afavorir la seva consolidació i creixement.

 

Les empreses allotjades tenen a la seva disposició un seguit de serveis bàsics vinculats a les infraestructures (sales de reunions, conferències, formació, local i comunitat, espais d'emmagatzematge, manteniment i neteja...) a l'administració (recepció de visites, recepció de trucades, serveis d'ofimàtica...), així com connexió a internet, serveis d'aigua, llum, climatització, vigilància i seguretat..., que sens dubte permeten reduir les seves despeses d'estructura.

 

Així mateix, es garanteixen serveis individualitzats de consultoria i assessorament en els diferents àmbits de la gestió empresarial, que permeten tutelar i monitoritzar l'empresa durant els primers mesos de posada en marxa del negoci. Tutoria i acompanyament, si cal o correspon, i accés preferent a tots els serveis que ja ofereix el Col·legi.

 

Per més informació pots contactar amb el Col·legi a través del següent formulari.