Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

CONVENIS I AJUDES

 
 
 

 

Convenis amb centres de formació

 

Per tal de poder oferir tot tipus de formació tenim també convenis amb els principals centres de formació de la comarca. Consulta el llistat actualitzat de convenis amb centres de formació a l'apartat de Convenis i Acords de col·laboració. També pots gaudir de les condicions de persona col·legiada en tots els cursos que ofereixen els col·legis de la Intercol·legial Tècnica de la Catalunya Central i del Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials (CCETIC).

 

Ajudes per a formació

 

El Col·legi compta amb un programa d'ajuts per a màsters i postgraus (sense titulació acadèmica) i cursos d'ampliació d'estudis organitzats per entitats reconegudes i relacionades amb l'enginyeria, el desenvolupament i l'aplicació de la professió. Adjunt trobaràs les bases per a l'atorgament d'ajuts econòmics per a l'ampliació de la formació de les persones col·legiades del CETIM, així com la sol·licitud per poder-los demanar.

 

Ajudes per a ERASMUS

 

El Col·legi compta amb un programa d'ajuts per a ERASMUS per tal de contribuir amb totes les persones precol·legiades perquè puguin tenir la possibilitat de desenvolupar-se i compartir coneixements i experiències en institucions i organitzacions de diferents països.

  • Si la teva situació ho requereix, sol·licita l'ajuda enviant un correu electrònic a cetim@cetim.cat.