Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

  
  • Telèfon

  • 93 872 57 62

  • 691 932 594

line
  • Adreça

  • Plana de l'Om, 6, 2n 5a
    08241 Manresa

line

FORMACIÓ

 
 
 

 

La clau de l'èxit en el teu treball és el reciclatge continu i l'actualització dels teus coneixements. Al Col·legi trobaràs cursos específics i adreçats a les teves necessitats, així com jornades tècniques de curta durada per estar al dia. Troba la teva fórmula però mai no deixis de formar-te!

 

Formació al Col·legi (presencial) o Formació en línia (a distància):

 

A través de la plataforma de formació del COGITI (www.ingenierosformacion.com) pots formar-te a distància i en l'horari que tu prefereixis. Un tutor especialitzat atendrà els teus dubtes en tot moment. A l'agenda/activitats del nostre web trobaràs tota la programació que tenim prevista en tot moment.

 

Formació bonificada:

 

El Col·legi està acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar la bonificació dels cursos de formació que organitza, a través de la FUNDAE. Si ets una empresa i vols que et gestionem gratuïtament aquesta bonificació només has de posar-te en contacte amb el Departament de Formació del CETIM i t'informarem sobre el funcionament de les bonificacions i de tots els passos que cal seguir. La inscripció del curs s'ha de fer almenys una setmana abans de l'inici.